004-0258-871-217
contact @ ceesom . ro
română - english - norsk
  |   mail

25 ian. 2015

Raport de activitate, Conferinţă de lansare proiect, 23 ianuarie 2015, Ocna Mureş, Alba, România

Raport privind lansarea proiectului “Centrul Educaţional Egalitate de Şanse” – Ocna Mureş în cadrul conferinţei din 23 ianuarie 2015, Ocna Mureş, Alba, România


Activitate: Conferinţă de lansare proiect “Centrul Educaţional Egalitate de Şanse” – Ocna Mureş
Data / ora: 23 ianuarie 2015 / 16:00
Durata: 120 min.
Locaţia: Casa de Cultură “Ion Sângerean”, Sala A, str. Nicolae Iorga nr. 40, localitatea Ocna Mureş, judeţul Alba, cod poştal 515700, România
Organizatori: Primăria Oraşului Ocna Mureş în calitate de gazdă şi beneficiar proiect, Asociaţia Acţiuni Sociale prin Metode Educative Active (A.S.M.E.A.) în calitate de partener principal
Speakeri: Potinteu Vasile (specialist achiziţii şi asistent manager), Goga Mircea (coordonator activităţi în cadrul centrului şi a echipei de implementare), Vinţeler Silviu (primarul Oraşului Ocna Mureş), Verdeş Marinela (preşedinte Asociaţia A.S.M.E.A.)


Vineri 23 ianuarie 2015, 15:30 – 16:00
Au fost primiţi invitaţii în Sala A din Casa de Cultură “Ion Sângerean”, sau înmânat mape de prezentare invitaţilor sosiţi şi s-a discutat în linii mari despre eveniment.


16:00 – Debutul conferinţei
În deschidere a moderat dl. Potinteu Vasile (asistent manager proiect) şi a prezentat pe larg participanţilor proiectul “Centrul Educaţional Egalitate de Şanse”, a arătat obiectivele şi rezultatele aşteptate în cadrul proiectului, prezentarea a fost fost susţinută şi pe suportul de proiecţie video în sală pe toată desfăşurarea evenimentului.
Material de prezentare al conferinţei (fişier PDF)


16:40 – 17:00 – Sesiune de cunoaştere a instructorilor
În continuare a moderat dl. Goga Mircea (coordonator activităţi în cadrul centrului şi a echipei de implementare), a prezentat echipa de instructori şi experienţa echipei, a accentuat avantajele proiectului.


17:00 – 17:20 – Prezentarea beneficiarului şi a partenerului principal
Dl. Vinţeler Silviu (primarul Oraşului Ocna Mureş, beneficiar) a continuat să evidenţieze avantajele proiectului, şi a prezentat salutul tuturor implicaţi în proiect. Într-o notă distinsă a explicat experinţa sa în domeniul proiectelor şi a dat suportul tuturor care sunt implicaţi în acest proiect. D-na Verdeş Marinela (preşedinte Asociaţia A.S.M.E.A., partener principal) a enunţat şi clarificat aspecte teoretice şi practice în modul de desfăşurare şi implementare a proiectului şi a arătat toată susţinerea cu implicarea directă din partea A.S.M.E.A. a fiecărui pas ce va urma în desfăşurarea proiectului.


17:20 – 17:30 – Concluzii
În încheiere, dl. Potinteu Vasile (asistent manager proiect) a prezentat următorii paşi ai proiectului şi a menţionat partenerii de finanţare (granturile) cu referire şi la paginile de internet şi contact a tuturor implicaţi în proiect. A avut loc o sesiune scurtă de Q&A (întrebări şi răspunsuri) moderat de dl. Potinteu Vasile.


17:30 – 18:00 – Coffe Break
La final toată lumea participantă la eveniment, a participat în Sala B din Casa de Cultură “Ion Sângerean”, la un Coffe Break, unde s-a discutat despre proiect, s-au creat legături între instructori şi liderii grupului de iniţiativă locală, punându-se bazele unui parteneriat.


Participanţi: echipa de management a proiectului, instructori, consilieri locali, persoane din grupul de iniţiativă, parteneri ai beneficiarului şi reprezentanţi ai beneficiarului, oameni de presă, voluntari.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Centrul Educaţional Egalitate de Şanse (nr. 132/07.11.2014/SEE), proiect finanţat în Apelul LOCAL din cadrul Programului RO10 "Copii şi tineri aflaţi în situaţii de risc şi iniţiative locale şi regionale pentru reducerea inegalităţilor naţionale şi pentru promovarea incluziunii sociale", program derulat în cadrul Mecanismului Financiar al Spaţiului Economic European (SEE) 2009-2014. Program finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială.



www.granturi-corai.ro



www.frds.ro



www.eeagrants.org

Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a FRDS şi a Granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului.